Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Ο σπεσιαλίστας αστόχησε πρώτη φορά

Στο ματς του ΟΦΗ με τον Αιγινιακό ο Νίκος Πουρτουλίδης έχασε πέναλτι για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο σπεσιαλίστας αστόχησε πρώτη φορά

[googlead][/googlead]

Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά… Ο Νίκος Πουρτουλίδης -εν προκειμένω- που φημίζεται για την ψυχραιμία του στις εκτελέσεις πέναλτι, αστόχησε για πρώτη φορά στην καριέρα του από την άσπρη βούλα στο ματς του ΟΦΗ με τον Αιγινιακό (12/11, 6-0).

Ο σπεσιαλίστας του είδους έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αν και δεν είχε πίεση (όπως άλλες φορές στο παρελθόν), αφού το σκορ ήταν 5-0 υπέρ της ομάδας του.

Κάπως έτσι τερματίστηκε το απόλυτο σερί που είχε ο 34χρονος μέσος με 16 στα 16 εύστοχα πέναλτι. Ολα μάλιστα επιτεύχθηκαν στη Football League αναλαμβάνοντας εκτελέσεις με τη φανέλα της Καλαμάτας, του Πιερικού, της Νίκης Βόλου, του Ηρακλή και του ΟΦΗ.

Πάντως, το ποσοστό 94,1% (16 στα 17) παραμένει αξιομνημόνευτο.

[googlead][/googlead]