Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Ανεβαίνουν Τόλιος, Ζούρκος

Σχεδόν όλο το πρόγραμμα έβγαλαν οι Θανάσης Τόλιος και Νίκος Ζούρκος στο Αιγινιακό - προληπτικά εκτός ο Στέφανος Πολύζος.

Ανεβαίνουν Τόλιος, Ζούρκος

[googlead][/googlead]

Κατακόρυφα αυξήθηκαν οι πιθανότητες να είναι ετοιμοπόλεμοι οι Θανάσης Τόλιος και Νίκος Ζούρκος στο εντός έδρας παιχνίδι του Αιγινιακού με τη Δόξα Δράμας (5/11, 15:00).

Οι δύο ποδοσφαιριστές έβγαλαν σχεδόν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης την Τετάρτη 1/11 και αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Κώστα Νικολαΐδη.

Την ίδια ώρα ο κόουτς προτίμησε να προστατεύσει τον Στέφανο Πολύζο που προέρχεται από διάσειση. Ο 22χρονος μέσος έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης και την Τετάρτη, ωστόσο εκτιμάται ότι θα συμπεριληφθεί στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τη 2η αγωνιστική.

Ζητούμενο για τον Αιγινιακό είναι να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα 5-0 από τον Άρη και ο Κώστας Νικολαΐδης -πέρα από τη δουλειά στην τακτική – ρίχνει βάρος και στην ανύψωση ηθικού των ποδοσφαιριστών.

[googlead][/googlead]

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ