Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Επιστρέφει και το “τελειώνει”

Με την επιστροφή του Παναγιώτη Μαντζανά στη Λάρισα το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται να κλείσει το θέμα προπονητή στον Απόλλωνα.

Επιστρέφει και το “τελειώνει”

[googlead][/googlead]

Στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους βρίσκεται ο Παναγιώτης Μαντζανάς και η επιστροφή του στη Λάρισα το απόγευμα τη Τετάρτης 1/11 αναμένεται να κλείσει το θέμα προπονητή στον Απόλλωνα.

Ο μεγαλομέτοχος είναι αυτός που θα επικυρώσει τη συμφωνία με τον εκλεκτό της ομάδας για τη διάδοχη λύση, μετά το διαζύγιο με τον Σάκη Θεοδοσιάδη και το μεταβατικό στάδιο με τον υπηρεσιακό Κώστα Μαργαρίτη.

“Οι περισσότεροι προπονητές αυτοπροτείνονται. Δεν θα μπούμε σε διαδικασία διάψευσης” σχολιάζουν στελέχη της ΠΑΕ για την ονοματολογία.

Ολα δείχνουν, πάντως, ότι ο Απόλλων Λάρισας -που ηττήθηκε 1-0 από τον Αχαρναϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος- θα υποδεχθεί την Κυριακή 5/11 τη Βέροια (15:00) με νέο προπονητή στον πάγκο.

[googlead][/googlead]