Στη Φιλιππιάδα με Αίγιο
Το φιλικό της ΑΕ Καραϊσκάκης με τον Παναιγιάλειο έκλεισε και θα γίνει το Σάββατο (14/10, 16.00) στη Φιλιππιάδα.
[googlead][/googlead]
Το βράδυ της Δευτέρας (9/10) ενημερωθήκατε για το φιλικό που συμφώνησαν να δώσουν για το Σάββατο (14/10) η ΑΕ Καραϊσκάκης και ο Παναιγιάλειος. Οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια και το ματς, που θα αποτελέσει για αμφότερους πρόβα τζενεράλε για την έναρξη του πρωταθλήματος, θα γίνει στο γήπεδο της Φιλιππιάδας.
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία της ομάδας της Άρτας συνεχίστηκε την Τρίτη (10/10). Ο προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου υπολογίζει σε όλο το υλικό, αφού άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι. Την Τετάρτη (11/10, 16.30) είναι το φιλικό με την Παναχαϊκή και στην αποστολή θα είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές.
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
Η ΑΕ Καραϊσκάκης μέσω της σελίδας της ομάδας στο facebook κάλεσε τον κόσμο της να στηρίξει την ομάδα στο φιλικό με την Παναχαϊκή. Ανέφερε: «Η Π.Α.Ε. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικού αγώνα προετοιμασίας με την Π.Α.Ε ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 στο δημοτικό γήπεδο των Αγίων Αναργύρων ώρα 16,30 με είσοδο ελεύθερη για τους φιλάθλους.
Το παιχνίδι θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον αφού πριν από 40 έτη ομάδα της Άρτας έχει να αγωνιστεί στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία. Στις 11 Οκτωβρίου 2017 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στους Αγίους Αναργύρους. Όλοι μαζί τώρα. Εμείς εσείς, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».
Πηγή φωτ.: artagoal.gr
[googlead][/googlead]


