Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Τον απορρίπτουν

Μετά τον Καθάριο απάντησαν αρνητικά στον Ηρακλή και οι Μπουζούκης, Πινιώτης.

Τον απορρίπτουν
Ο Γιάννης Μπουζούκης

Ο Ηρακλής προσπαθεί μέσω δανεισμών να επανδρώσει την ομάδα, αλλά οι αρνητικές απαντήσεις διαδέχονται η μία την άλλη… Η προοπτική συνεργασίας με μία αφερέγγυα οικονομικά ΠΑΕ που παρουσιάζει εικόνα αποσύνθεσης δεν προσελκύει τους ποδοσφαιριστές. Μετά, λοιπόν, τον Νίκο Καθάριο του Πανιωνίου απέρριψε την πρόταση δανεισμού στον “γηραιό” ένας ακόμη “κυανέρυθρος”, ο Αγγελος Πινιώτης, αλλά και ο Γιάννης Μπουζούκης του Παναθηναϊκού.

Επί του παρόντος, λοιπόν, έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Ηρακλή για δανεισμό ο Βασίλης Πατσατζόγλου του Πανιωνίου (ψάχνει το restart, μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη τον περασμένο Νοέμβριο) και ο Ανδρέας Ξηρός του Παναθηναϊκού.

Στο “τριφύλλι” ανήκουν δύο ακόμη στόχοι του Ηρακλή: ο Γιώργος Αγγελόπουλος (πέρυσι είχε αποκτηθεί από τους “κυανόλευκους” ο Βασίλης) και ο Πασχάλης Στάικος με τις απαντήσεις τους να εκκρεμούν.

[googlead][/googlead]