«Γυρνάμε σελίδα»
Ο Χρόνης Αρετάκης τόνισε στο FL News πως ο Ερασιτέχνης Αγροτικός Αστέρας αφήνει πίσω του την κόντρα με την ΠΑΕ - Συστάθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.
Πίσω τους είναι αποφασισμένοι οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Αγροτικού Αστέρα να αφήσουν το θέμα που δημιουργήθηκε με την ΠΑΕ. Αυτό τονίζει και στο FL News ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Χρόνης Αρετάκης, ο οποίος εξέφρασε παράλληλα για ακόμα μία φορά την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Ηλία Θεοδωρίδη.
«Γυρνάμε σελίδα. Αυτή τη στιγμή για εμάς προέχουν άλλα θέματα, οι ακαδημίες, η ομάδα Εφήβων, η γυναικεία ομάδα. Κοιτάμε την οργάνωση και τη στελέχωση των τμημάτων. Το θέμα με την ΠΑΕ διογκώθηκε, όχι από εμάς. Είχαμε συγκεκριμένες θέσεις. Τονίζω ότι εκτιμώ απεριόριστα την οικονομική συνεισφορά του μεγαλομετόχου. Έχουμε όμως άλλα θέματα φλέγοντα αυτή τη στιγμή που μας απασχολούν. Προχωράμε με χαμόγελο και αισιοδοξία», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.
Στα υπόλοιπα θέματα του Ερασιτέχνη, συστάθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο έπειτα από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στη Γενική Συνέλευση της περασμένης Τετάρτης (21/06). Την Παρασκευή (23/06) να σημειωθεί ότι θα λάβει χώρα και το πρώτο συμβούλιο, όπου θα συζητηθούν οι ρόλοι των μελών. Αναλυτικά το νέο Δ.Σ.:
Πρόεδρος: Αρετάκης Πολυχρόνης
Αντιπρόεδρος: Θεοδωρίδης Παναγιώτης
Γενικός Γραμματέας: Ριζόπουλος Μιχαήλ
Ταμίας: Ξανθόπουλος Θεμιστοκλής
Έφορος Γηπέδου: Δαμιανίδης Λάζαρος
Έφορος Ακαδημιών: Ορφανόπουλος Θεολόγος
Έφορος Ακαδημιών: Παρούσης Αθανάσιος
Έφορος Ιματισμού: Κοντοζίδου Ελένη
Σύμβουλος: Σπυρόπουλος Ερρίκος
Σύμβουλος: Καραγιάννης Γεώργιος
Σύμβουλος: Τσεκούρας Θωμάς
Σύμβουλος: Μπουρνακάκη Βούλα
Σύμβουλος: Απταλίδης Δημήτριος
Αναπληρωματικά μέλη:
1)Αλμπανάκης Χρήστος
2)Αρετάκης Θεόδωρος
3)Λαζαρίδης Δημήτριος





