Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Μία αγωνιστική σε Σόουζα

Ο Πορτογάλος μπακ του Άρη συμπλήρωσε κάρτες

Μία αγωνιστική σε Σόουζα

Ενός κακού μύρια έπονται στον Άρη, καθώς ο Νίκος Κωστένογλου δεν καλείται μόνο να αντιμετωπίσει την απώλεια βαθμών στις Σέρρες, αλλά και την τιμωρία του Ούγκο Σόουζα.

Ο 23χρονος Πορτογάλος μπακ, με την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό, έφτασε τις τέσσερις, κάτι που σημαίνει πως τιμωρείται αυτόματα με ποινή μίας αγωνιστικής. Έτσι, ο 47χρονος τεχνικός πρέπει να αποφασίσει σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του, θα εκτίσει την ποινή του ο Σόουζα. Η λογική λέει πως αυτό θα είναι το εντός έδρας παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής απέναντι στον Αχαρναϊκό, καθώς στην συνέχεια ακολουθεί η τριάδα – φωτιά με ΟΦΗ (εκτός), Λαμία (εντός) και  Απόλλων Σμύρνης (εντός).

Από την αναμέτρηση απέναντι απέναντι στην ομάδα του Μενιδίου όμως, θα απουσιάσει και ο έτερος κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Στάθης Ταυλαρίδης, καθώς έχει και αυτός δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, κάτι που σημαίνει πως ο Κωστένογλου θα πρέπει να προχωρήσει σε… αλχημείες για να καλύψει το κέντρο της άμυνας του.

[googlead][/googlead]