Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Με πάθος η Αναγέννηση

Ντόπες του Γιάννη Μάγγου στην Αναγέννηση Καρδίτσας ενόψει του θεσσαλικού ντέρμπι με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Με πάθος η Αναγέννηση

Ένα παιχνίδι διαφορετικό από όλα τα άλλα του πρωταθλήματος ετοιμάζεται να δώσει τη Μεγάλη Τετάρτη (12/04, 16:00) η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τον ΑΟ Τρίκαλα στο θεσσαλικό ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League και θέλουν να φύγουν νικητές για πολλούς λόγους.

Τα ματς με τους «κυανέρυθρους» έχουν πάντα τις ιδιαιτερότητές τους και το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι στην τελευταία προπόνηση ο Γιάννης Μάγγος φρόντισε να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα, για περίπου μισή ώρα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος παρακολούθησαν βίντεο από αγώνες της Αναγέννησης με τα Τρίκαλα, προκειμένου να μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης και να βγάλουν πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Και ο ίδιος, άλλωστε, με τη φωτογραφία που ανάρτησε στο Facebook έστειλε το μήνυμα: «Μια γροθιά».

Στην ΑΣΑ τονίζουν ότι θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο, όχι μόνο για να τελειώνουν με την υπόθεση – παραμονή, αλλά και για να τονώσουν το ηθικό τους, αφού πάντα νίκες σε τέτοια ματς έχουν διπλό όφελος. Μόνη απουσία θα είναι αυτή του τιμωρημένου Μάιγκα, με τους Κρητικό, Δημόπουλο να επιστρέφουν στη διάθεσή του.

[googlead][/googlead]

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ