Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Πλάνα χωρίς τρεις

Οι επιστροφές προσφέρουν λύσεις στον Άκη Μάντζιο, που δεν «πονοκεφαλιάζει» για τις απουσίες των Κρητικού, Κάσσου και Ντάσιου.

Πλάνα χωρίς τρεις

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει της σαββατιάτικης (01/04) αναμέτρησης κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Ο Άκης Μάντζιος υπολογίζεται ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τα «λιοντάρια» τους Κρητικό και Κάσσο, αλλά και τον τιμωρημένο Ντάσιο, ωστόσο δεν «πονοκεφαλιάζει» για τις απουσίες, καθώς οι επιστροφές των Αλμπάνη, Σιατραβάνη και Περογαμβράκη προσφέρουν επιπλέον λύσεις.

Το απόγευμα της Πέμπτης (30/03) οι «κυανόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους και το πρωί της Παρασκευής (31/03) η αποστολή θα αναχωρήσει για τις Σέρρες, όπου θα κάνει και την τελευταία της προπόνηση.