Να μείνει στην τετράδα
Η αποστολή του Αγροτικού Αστέρα για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό.
Με την τελευταία προπόνηση να πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Ωραιοκάστρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα (5/2, 15.00) της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League με αντίπαλο τον Αιγινιακό.
Μετά το τέλος της, το προπονητικό επιτελείο ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές και την αποτελούν οι: Γιακουμής, Γουναρίδης, Μέρντοβιτς, Φιλίπε, Πάτο, Αργυρίου, Βαφέας, Βουτσιάς, Γκέσιος, Γκότοβος, Χατζής, Μπουτζίκος, Κουκόλης, Πάλλας, Έππας, Ουνγιαλίδης, Τεγούσης, Θεοδωρίδης, Τριανταφυλλάκος, Τάι.
Εκτός για τον Νίκο Νεντίδη είναι ο τιμωρημένος Θανάσης Δεινόπαπας.
* Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με αντίπαλο τον Αιγινιακό. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Τα εισιτήρια θα διατίθενται την Κυριακή, ημέρα του παιχνιδιού, από το εκδοτήριο που βρίσκεται στην είσοδο της Θύρας 1 (επί της οδού Διγενή Ακρίτα) από τις 13.30 έως τις 15.00.




