Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Αποφόρτιση στον Άρη

Ξεκούραση και αποφόρτιση είχε το πρόγραμμα της Κυριακής για τους «κίτρινους», που από Δευτέρα θα μπουν σε ρυθμούς Ολυμπιακού.

Αποφόρτιση στον Άρη

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (1-0) αποτελεί παρελθόν και άπαντες στον Άρη βλέπουν πλέον την κόντρα με τον Ολυμπιακό.

Οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Πειραιά την Πέμπτη (2/2) στο πλαίσιο της ρεβάνς για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να πάρουν την πρόκριση στους «8» του θεσμού.

Η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά και το «τρίποντο» που πήραν οι Θεσσαλονικείς επί των Κρητικών το Σάββατο (28/1) και από τη Δευτέρα (30/1) θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η Κυριακή (29/1) ήταν ημέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης για τους «κίτρινους» και ο Νίκος Αναστόπουλος περιμένει πλέον τους παίκτες του μία ημέρα μετά στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου για απογευματινή προπόνηση.

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ