Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Με φόρα για την κορυφή

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης έμειναν οι Ματσούκας και Χριστοφιλέας.

Με φόρα για την κορυφή

Πανέτοιμη είναι η Λαμία για το ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την φέρει και πάλι στην κορυφή του πίνακα ολοκλήρωσε το Σάββατο (28/1) η ομάδα της Φθιώτιδας την προετοιμασία της για τον κυριακάτικο (29/1, 15:00) αγώνα στη Ριζούπολη.

Η Λαμία, που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, θέλει να πάρει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της ώστε να ανέβει στους 31 βαθμούς και να προσπεράσει τον αντίπαλό της στον πίνακα.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μπάμπης Τεννές, ανακοίνωσε μετά το τέλος του προγράμματος την αποστολή από την οποία απουσιάζουν οι νεοαποκτηθέντες Ματσούκας και Χριστοφιλέας, αλλά και οι Αντωνόπουλος, Μανιάς, Πατσαρούχας και Βορύλλας.

Από την άλλη επιστρέφουν στα πλάνα του τεχνικού τιμ οι Ντουρμισάι, Αναστασιάδης, Μπλάζιτς και Βάντερσον, που είχαν μείνει εκτός για τον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσένναμο, Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Όμο, Αυγενικού, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης, Βάντερσον, Ντουρμισάι, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Κοτσώνης, Βαλιός, Μπουλούλης Τζόκιτς και Φερφελής.