Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Άρεσαν οι μικροί

Καλές εντυπώσεις άφησαν οι νεαροί παίκτες της Κ19 της Σπάρτης που έπαιξαν στην Τρίπολη

Άρεσαν οι μικροί

Ικανοποιημένος έμεινε ο Σωτήρης Αντωνίου από το φιλικό της Σπάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης, παρά την ήττα με 2-0. Ο τεχνικός των Λακώνων έκανε αρκετές δοκιμές και έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες από την Κ19.

Η απόδοση των νεαρών άσων προκάλεσε χαμόγελα, με τον Αντωνίου να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα Νέων. Εξάλλου, πρόθεση δική του, αλλά και της ομάδας, είναι να προωθηθούν ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα.

Την Κυριακή οι παίκτες της Σπάρτης έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στο γήπεδο το πρωί της Δευτέρας (21/11). Οι Σιώπης, Βελλίνης και Αρσενίεβιτς αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ θα αξιολογηθεί η κατάσταση των Οικονομόπουλου, Γιαννίτση.