Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Τέλος η σεζόν για Τριανταφύλλου

Ο Δαμιανός Τριανταφύλλου υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής σε επέμβαση στον μηνίσκο και δύσκολα θα προλάβει άλλο ματς μέσα στην σεζόν.

Τέλος η σεζόν για Τριανταφύλλου
Πολλά τα προβλήματα τραυματισμών αυτή τη σεζόν για την ομάδα του Πανσερραϊκού με τελευταίο θύμα τον Δαμιανό Τριανταφύλλου.

Σε επέμβαση στον μηνίσκο υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Δαμιανός Τριανταφύλλου. Ο 21χρονος αμυντικός του Πανσερραϊκού αντιμετώπιζε πρόβλημα από την αρχή της σεζόν και το ιατρικό επιτελείο διαπίστωσε πως δεν μπορούσε να ακολουθήσει άλλο συντηρητική θεραπεία και ήταν απαραίτητη η επέμβαση.
Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το διάστημα που θα απουσιάσει από τις προπονήσεις, αλλά πολύ δύσκολα θα προλάβει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ίσως μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει στα ματς των πλέι οφς του πρωταθλήματος, αλλά αυτό θα είναι ανάλογο με την αντίδραση του οργανισμού του μετά την επέμβαση.   

Ο Δαμιανός Τριανταφύλλου ήρθε να προστεθεί στην λίστα με τους ποδοσφαιριστές που αυτή την περίοδο έχουν υποβληθεί σε επεμβάσεις και έχουν στερήσει από τον Πανσερραϊκό σημαντικό κομμάτι του έμψυχου δυναμικού του. Οι Ιβάν Γέσιτς, Γιώργος Παπαδόπουλος, Αλέξης Κόντος, Δημήτρης Ορφανός, Έντι Γκόμεζ, Μπάμπης Περπερίδης και Φελίπε Ντα Κόστα ήταν τα προηγούμενα μέλη αυτής της λίστας με τους άτυχους και παράλληλα τις απουσίες του Μιχάλη Γρηγορίου.

Για την αναμέτρηση της Δευτέρας (9 Απριλίου) με τον Πλατανία ο Μιχάλης Γρηγορίου μπορεί να υπολογίζει τον Δημήτρη Ανάκογλου, ο οποίος νιώθει καλύτερα και για να μην υπάρξει πρόβλημα θα αγωνιστεί με προστατευτικό επίδεσμο στον ώμο.