Προπονητική επτάρα η Σπάρτη
Η ανδρική ομάδα της Σπάρτης επικράτησε 7-0 της ομάδας Νέων, στο γήπεδο του Σαϊνοπουλείου.
Φιλικό με την Κ19 έδωσε το Σάββατο (8/10) η Σπάρτη. Η ανδρική ομάδα νίκησε 7-0, αν και το σκορ μικρή σημασία είχε. Ο Σωτήρης Αντωνίου είχε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και συστήματα ενόψει της νέας σεζόν στη Football League, ενώ για την ομάδα του Νίκου Μηλιάκου ήταν ένα δυνατό τεστ, λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με τον Λεωνίδα Γλυκόβρυσης, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (12/10), για το κύπελλο της ΕΠΣ Λακωνίας.
Τα γκολ σημείωσαν οι Βελλίνης (18’, 35’), Αναστασάκος (30’, 59’), Αναστασόπουλος (32’), Ηλιόπουλος (48’), Αρσενίεβιτς (68’).
ΣΠΑΡΤΗ: Μελίσσας, Σιώπης, Παναγιώτου, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Κατσίκης, Αναστασόπουλος, Βελλίνης, Αναστασάκος, Μπουντόπουλος, Αρσενίεβιτς Ν.
ΣΠΑΡΤΗ Κ19: Λαμπράκης, Κορδούλης, Σκαμπαρδώνης, Πετράκος, Κορνέζος, Μαλτέζος, Κονίδης, Ελευθεριάδης, Ρασσιάς, Ασπιώτης, Έλεζι.


