Επαγγελματίας ο Κροτσίδας
Η ΑΕΛ Καλλονής έκανε επαγγελματία τον Πάτροκλο Κροτσίδα.
Έναν ακόμα επαγγελματία έκανε η ΑΕΛ Καλλονής από τον Κανάρη Νενήτων. Ο λόγος για τον Πάτροκλο Κροτσίδα. Αναλυτικά:
Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε στην ομάδα μας ο ποδοσφαιριστής Πάτροκλος Κροτσίδας. Ο νεαρός μέσος γεννήθηκε στις 24 Μαΐου του 1994 στη Μυτιλήνη. Από το 2006 έως το 2011 φορούσε τη φανέλα του Παλλεσβιακού, την περίοδο 2011-2012 αγωνίστηκε στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, ενώ τη σεζόν 2012-2013 βρέθηκε στον Αιολικό. Το καλοκαίρι του 2013 ήρθε στην U20 της Καλλονής όπου παρέμεινε για δύο αγωνιστικές περιόδους ενώ την σεζόν 2015-2016 «μετακόμισε» στη Χίο για λογαριασμό του Κανάρη Νενήτων.
«Αν και 22 χρονών, υπογράφω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Αυτό που μου άρεσε ωστόσο ήταν πως με πίστεψε ο προπονητής μου, ο κύριος Βαζάκας και τον ευχαριστώ γι’αυτό. Ήταν σημαντικό για μένα να έχω την εμπιστοσύνη του» σημείωσε με δηλώσεις του στο kallonifc ο Πάτροκλος Κροτσίδας και συμπλήρωσε: «Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια για να μπορώ σήμερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα.
Ευχαριστώ τους ανθρώπους που είχα στην U20 της Καλλονής, τον προπονητή Δημήτρη Γαβαλά και τον γυμναστή Βάιο Ρίππη, για την βοήθειά τους και τον Γενικό Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη, για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου. Εγώ από τη μεριά μου θα δουλέψω μέσα στο γήπεδο ώστε να μπορέσω να προσφέρω στην Καλλονή που με εμπιστεύτηκε και με έκανε επαγγελματία».
Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής εύχεται στον Πάτροκλο Κροτσίδα καλή αρχή και καλή επιτυχία».



