Ενδεκάδα με… Κασμερίδη
Ο Αλέξανδρος Κασμερίδης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ.
Η τριάδα των τερματοφυλάκων του ΟΦΗ έκλεισε. Η ομάδα του Ηρακλείου έκανε γνωστή τη συμφωνία της με τον Αλέξανδρο Κασμερίδη, ο οποίος συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Κρητικούς και να γίνει ο 11ος ποδοσφαιριστής του περσινού ρόστερ που συνεχίζει. Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατέγραψε 15 συμμετοχές.
Η ανακοίνωση:
«Ο Αλέξης Κασμερίδης είναι η 11η ανανέωση του ΟΦΗ, απο το ρόστερ της ομάδας, που κέρδισε την άνοδο στην Football league. O 30χρονος γκολκήπερ θα πλαισιώσει τους τερματοφύλακες του ΟΦΗ Κώστα Δάφκο και Γιάννη Δερμιτζάκη. Ο Κασμερίδης, αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για συνεργασία ενός έτους και θα βρίσκεται τη Δευτέρα (18/7) στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Με την παραμονή του Αλέξη Κασμερίδη, ο ΟΦΗ έφτασε στις 11 ανανεώσεις, καθώς έχουν ήδη συμφωνήσει να παραμείνουν στον ΟΦΗ και οι Χαντί, Κώτσιος, Νάστος, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κιάσσος, Δερμιτζάκης, Φουκαράκης, Φαζός. Ενώ, έχουν γίνει και 6 μεταγραφές με τους Μιλοσάβλιεφ, Μασάδο, Κομεσίδη, Μάνο και Ογκμποε, να έχουν ήδη συμφωνήσει με την κρητική ομάδα».





