Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Βοσνιάδης: «Μάχη στα Ψαχνά»

Δύσκολη αποστολή περιμένει την Αναγέννηση Επανομής στην Εύβοια, σύμφωνα με τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Βοσνιάδης: «Μάχη στα Ψαχνά»

Για το παιχνίδι της Κυριακής (18/03) στα Ψαχνά με τον Ηρακλή μίλησε ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής, Αλέκος Βοσνιάδης, τονίζοντας: «Μας περιμένει μια δύσκολη αποστολή, αφού ο Ηρακλής Ψαχνών «καίγεται» για τους βαθμούς της σωτηρίας, ενώ ενισχύθηκε και στις μεταγραφές. Εμείς όμως θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και θα τα δώσουμε όλα. Πρέπει πλέον να δίνουμε «μάχη» για κάθε βαθμό, γιατί όλες οι ομάδες στο δεύτερο γύρο παρουσιάζονται πιο συγκεντρωμένες».

Ο τεχνικός των πράσινων δεν υπολογίζει δεδομένα στον τιμωρημένο Παπαζούδη και στους τραυματίες Μπούτρικς και Παπαδόπουλο. Επίσης, ο Θάνος Δεινόπαπας δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις σε κοιλιακούς-προσαγωγούς, δε γυμνάστηκε την Παρασκευή και θα μείνει για λόγους προφύλαξης εκτός αποστολής. Επίσης, την Παρασκευή δεν γυμνάστηκε λόγω ίωσης ο τερματοφύλακας, Θόδωρος Μαλαμής.

Το πρωί του Σαββάτου θα γίνει το τελευταίο χαλάρωμα, στο οποίο θα κριθεί και η παρουσία του Βάλντας Τράκις στη 18άδα. Ο υψηλόσωμος Λιθουανός φορ δείχνει να ξεπερνά τις ενοχλήσεις του και την Παρασκευή γυμνάστηκε κανονικά, οπότε εξαρτάται πια από το τεχνικό τιμ αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή, που το Σάββατο θα καταλύσει στη Χαλκίδα. Υπενθυμίζεται ότι νέα πρόσωπα θα είναι οι Γιάννης Γκέσιος και Εργκούς Κάτσε.