Κονέ… εννέα βαθμών
Ο Ιβοριανός μέσος, Εμάνουελ Κονέ, «ξελασπώνει» στα δύσκολα τον Απόλλωνα.
Από τις σημαντικότερες μεταγραφές αποδεικνύεται πως ήταν για τον Απόλλωνα ο Εμάνουελ Κονέ. Ο Ιβοριανός μέσος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ο οποίος φυσικά έχει την ποιότητα να παίξει άνετα και στη Super League, λύτρωσε την ομάδα στο παιχνίδι της Δευτέρας (29/3) με τον Πανελευσινιακό.
Με χτύπημα φάουλ στο 95′ έδωσε τους τρεις βαθμούς στους «κυανόλευκους», που μένουν έτσι κοντά στις δύο πρώτες θέσεις, που οδηγούν σε άνοδο. Εφέτος ο Αφρικανός έχει σκοράρει τέσσερις φορές και τις τρεις με τα τέρματά του χάρισε νίκες. Θυμηθείτε σε ποια παιχνίδια έβαλε τη μπάλα στα δίχτυα:
| ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ | ΜΑΤΣ | ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ | ΓΚΟΛ ΚΟΝΕ |
| 14η | Απόλλων-Κέρκυρα | 1-2 | 1 |
| 20ή | Αχαρναϊκός-Απόλλων | 0-1 | 1 |
| 21η | Απόλλων-Λαμία | 1-0 | 1 |
| 25η | Πανελευσινιακός-Λαμία | 0-1 | 1 |
Με άλλα λόγια, από τα τέσσερα εφετινά του γκολ, με τα τρία έχει δώσει εννέα βαθμούς στον Απόλλωνα. Και δεν είναι μόνο αυτό. Έχει μοιράσει άλλες τέσσερις ασίστ, η μία εκ των οποίων είχε ως αποτέλεσμα να κατακτηθεί βαθμός, στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό.


