Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

«Καλά κάνει και παίζει»!

Η παρέμβαση του Αλέξη Κούγια υπέρ της Παναχαϊκής στον αθλητικό δικαστή.

«Καλά κάνει και παίζει»!

Την Πέμπτη (24/03) έχει προγραμματιστεί από τον αθλητικό δικαστή η εκδίκαση της υπόθεσης της Παναχαϊκής για την ανάκληση του πιστοποιητικού της. Οι Αχαιοί πέτυχαν την αναβολή της την Παρασκευή (18/03), όπως σας ενημέρωσε πρώτο το flnews. Ωστόσο, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η παρέμβαση του Αλέξη Κούγια στον αθλητικό δικαστή όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Live Sport».

Συγκεκριμένα, όταν ο Πρωτοδίκης, Ελευθέριος Βόμβας τόνισε στον νομικό της ομάδας της Πάτρας, Δημήτρη Καρπετόπουλο ότι: «Η Παναχαϊκή παίζει χωρίς πιστοποιητικό από τον Ιανουάριο, ο Αλέξης Κούγιας παρενέβη και ως αντιπρόεδρος της διοργανώτριας είπε: «Καλά κάνει και συμμετέχει», προφανώς εννοώντας ότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά από τη στιγμή που η Football League όριζε τους αγώνες, ενώ η υπόθεση δεν εκδικαζόταν λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Στα αγωνιστικά, την Κυριακή (20/03) οι «κοκκινόμαυροι» πήραν ρεπό και ο τεχνικός, Ηλίας Φυντάνης προγραμμάτισε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Καλλιθέα – Αχαρναϊκός.