FL News Bet
Οι προτάσεις του flnews για τα ματς της 15ης αγωνιστικής της Football League.
Δύσκολη έξοδος περιμένει τον Απόλλωνα στην Καρδίτσα. Η τοπική Αναγέννηση είναι αήττητη στο γήπεδό της και θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ωστόσο, οι απουσίες των φιλοξενούμενων και η ανακοίνωση της ΠΑΕ σε βάρος των αμυντικών της, κίνηση που μόνο ηρεμία δεν έφερε στα αποδυτήρια, ανεβάζουν τον βαθμό δυσκολίας. Και το 1,60 στη διπλή ευκαιρία (1Χ) είναι ελκυστικό.
Χαμηλός είναι ο άσος (1,55) της Λαμίας απέναντι στον ΑΟ Χανιά, όμως αναμένεται να επιβεβαιωθεί. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν υποχρεώσεις για το Κύπελλο, άλλαξαν προπονητή, ενώ οι Κρητικοί θα στερηθούν δύο παίκτες – κλειδία, τους Μασάδο, Γκέσιο. Στη Λάρισα, τέλος, η ΑΕΛ ξεκούρασε παίκτες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και ψάχνει το ξέσπασμα απέναντι στην αδύναμη και με υπηρεσιακό προπονητή, Ζάκυνθο.
Σημειώνεται ότι στο κουπόνι του ΟΠΑΠ δεν υπάρχει το παιχνίδι της Δευτέρας (18/01) μεταξύ του Εργοτέλη και του ΑΟ Τρίκαλα.
Αναλυτικά οι προτάσεις του flnews:
Αν. Καρδίτσας – Απόλλων Σμύρνης 1Χ (1,60)
Λαμία – ΑΟΧ 1 (1,55)
ΑΕΛ – Ζάκυνθος over 2,5 (1,85)






