Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Το νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη Παναιγιάλειου

Ο απερχόμενος πρόεδρος του συλλόγου, Πάνος Κουτρόπουλος, αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους

Το νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη Παναιγιάλειου

Σε κλίμα ενότητας και χωρίς προβλήματα διεξήχθησαν την Τετάρτη (22/7) οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Παναιγιάλειο. Στην τετράωρη (5μ.μ.- 9μ.μ.) διαδικασία που έλαβε χώρα στα γραφεία του συλλόγου προσήλθαν για να ψηφίσουν συνολικά 54 εγγεγραμμένα και ταμειακώς εντάξει μέλη.

Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Πάνος Κουτρόπουλος, ενώ το νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο θα απαρτίζουν επίσης οι εξής, σύμφωνα με τη σειρά των ψήφων που έλαβαν: Παναγιώτης Βαγενάς, Μιχάλης Μπέσκος, Δημήτρης Σπυρόπουλος, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Γιώργος Κατσιμπίρης, Αντώνης Κουνιάκης, Σπάρτακος Μοντζολής και Χαράλαμπος Μπιρμπίλης.

Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Θεόδωρος Μαραυγάκης και Γιώργος Νικολόπουλος, ενώ τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή θα απαρτίζουν οι Σωτήρης Παπαχριστόπουλος και Παναγιώτης Γούσας. Τέλος, το νέο διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας 27 Ιουλίου.