Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Κι άλλος πρώην στον ΑΟΧ

Μετά τον Βασίλη Σαντριά στον ΑΟ Χανιά επέστρεψε και ο Νίκος Μποχώνης.

Κι άλλος πρώην στον ΑΟΧ

Τη 2η μεταγραφή του ανακοίνωσε την Κυριακή (07/06) ο ΑΟ Χανιά. Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» μετά τον Βασίλη Σαντριά, ο οποίος αποκτήθηκε από το Κερατσίνι, έκλεισαν έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του ΑΟΧ. Ο λόγος για τον Νίκο Μποχώνη που έπαιζε στον Πανακρωτηριακό και είχε φορέσει τη φανέλα του ΑΟΧ το διάστημα 2010-2013.

Η ανακοίνωση:
«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Μποχώνη και τον καλωσορίζει στην ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

«Είναι μεγάλη η χαρά μου που επιστρέφω στον ΑΟΧ. Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Σγουράκη και τον κ. Ευθυμάκη για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου και ευελπιστώ να δικαιώσω εκείνους, αλλά και όσους με πιστεύουν. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά καθώς φέτος θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός».