«Απαιτείται προσοχή»
Για τις δυσκολίες του αγώνα με τον Αχαρναϊκό, μίλησε στους παίκτες της Καλλιθέας, ο Νίκος Παντέλης.
Πίσω τους έχουν αφήσει στην Καλλιθέα τη νίκη επί του ΑΟ Χανιά και πλέον άπαντες περιμένουν τη συνάντηση με τον Αχαρναϊκό.
Στην προπόνηση της Κυριακής (22/2), ο τεχνικός Νίκος Παντέλης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τον αγώνα της Τετάρτης (255/2) και μεταξύ άλλων σημείωσε: «Δεν πρέπει να παίνουν τα μυαλά μας αέρα μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Τώρα, μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Αχαρναϊκό, ο οποίος είναι πολύ δυνατός στο γήπεδό του. Απαιτείται μεγάλη προσοχή προκειμένου να διεκδικήσουμε με αξιώσεις βαθμολογικά οφέλη».
Επιστρέφουν από τιμωρία οι Μιχάλης Φράγκος, Κώστας Τεγούσης. Ο τελευταίος θα εκτίσει τελικά τη 2η αγωνιστική της τιμωρίας του απέναντι στην Παναχαϊκή.


