Σκέψεις αποχώρησης από Μερεσιώτη
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κώστα Μερεσιώτη από τον Εθνικό Σερρών.
Ο Κώστας Μερεσιώτης είναι πιθανό να λύσει το συμβόλαιό του με τον Εθνικό Σερρών. Οι πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν ότι ο 28χρονος μέσος σκέφτεται να ζητήσει από τη διοίκηση της μακεδονικής ΠΑΕ να λύσουν τη συνεργασία τους. Και αυτό επειδή αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού με συνέπεια να μην είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, η οποία δίνει μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία.
Ο Μερεσιώτης βρίσκεται στον Εθνικό Σερρών για τρίτη χρονιά και όλοι στις τάξεις του συλλόγου μιλούν με τα καλύτερα λόγια τόσο για την αγωνιστική του αξία όσο και για τον χαρακτήρα του. Το συγκεκριμένο ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αργότερο ως τα μέσα της άλλης εβδομάδας.
Από εκεί και πέρα, ο προερχόμενος από τραυματισμό Μούτσα Μπλέντι θεωρείται αμφίβολος για τη συνάντηση με τον Ηρακλή, ενώ αντίθετα ο Τρύφων Κρουσταλέλης θα βρίσκεται στη διάθεση του Αλέξη Αλεξίου. Όχι όμως και ο τραυματίας Σωτήρης Τσιλούλης, που δεν προλαβαίνει. Φυσικά, δεν υπολογίζονται ούτε οι Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης και Σωτήρης Κωνσταντινίδης.


