Η διαμάχη έφτασε ως την ΕΠΣ Ηλείας
Ο... εμφύλιος στον Πανηλειακό μεταφέρθηκε και στην ΕΠΣ Ηλείας.
Δύο εκπροσώπους είχε ο Ερασιτέχνης Πανηλειακός στην τελευταία Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ηλείας, όπως αναφέρει το σάιτ iliaoikonomia.gr.
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Τσαντίλης παραβρέθηκε τονίζοντας ότι δίνει το «παρών» εκ μέρους του τωρινού ΔΣ ωστόσο στη συνεδρίαση βρισκόταν και ο Κώστας Ντάβαρης, που έχει ταχθεί υπέρ της αλλαγής διοίκησης στο σωματείο θεωρώντας ότι πρέπει να το αναλάβει ο Θανάσης Παπαγεωργίου.
Ο Ντάβαρης υπογράμμισε ότι υπήρξε κενό από την ΕΠΣ στη διαδικασία αποδοχής και αναγνώρισης του νυν διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη. Μάλιστα, εμφάνισε πληρεξούσιο από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θεοδόση Χριστόπουλο, ζητώντας να εκπροσωπήσει αυτός τον Πανηλειακό.
Τελικά, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρης Κουλούρης δέχθηκε αμφότερους και επεσήμανε ότι μπορούν να μιλήσουν στη Συνέλευση αλλά σε κανέναν δεν έδωσε το δικαίωμα ψήφου, κάτι που αποδέχθηκαν και οι δύο. Έτσι, το θέμα τελείωσε εκεί.


