Τέλος η χρονιά για Μάνταλο
Ρήξη πρόσθιου χιαστού υπέστη ο Πέτρος Μάνταλος.
Ισχυρό πλήγμα δέχτηκε η ΑΕΚ με τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου. Ο διεθνής μέσος, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 67′ του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και εντός της ημέρας (12/03) θα υποβληθεί σε επέμβαση. Αυτό σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.
Εκτός αυτού, όμως με κάταγμα του τρίτου μεταταρσίου στο αριστερό χέρι αποχώρησε ο Αραβίδης και θα ακολουθήσει συντηρητική αγώγή.
Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:
«Ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος υπέστη ο Πέτρος Μάνταλος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εντός της ημέρας θα χειρουργηθεί.
Ο Χρήστος Αραβίδης έχει υποστεί κάταγμα του τρίτου μεταταρσίου στο αριστερό του χέρι και θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00».


