Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

«Μεγάλη νίκη»

Ο Ρομπέρτο Μπολάνο αναφέρθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης μετά το γκολ της Ερμιονίδας.

«Μεγάλη νίκη»

Στην αποβολή του Βάντερσον στάθηκε και ο Ρομπέρτο Μπολάνο μετά τη νίκη (1-0) της Ερμιονίδας απέναντι στον Απόλλωνα και δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Παίξαμε με μία μεγάλη και καλή ομάδα όπως ο Απόλλων. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Στο ξεκίνημα ο Απόλλων είχε την πρωτοβουλία, είχε την κατοχή και με την αποβολή άλλαξαν οι ισορροπίες. Η δική μας ομάδα άρχισε να ανεβαίνει. Ήταν ένα δυνατό, καλό παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να αλλάξουμε κάτι στον τρόπο, είχαμε τον παίκτη παραπάνω, προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με το γκολ του Παβίσεβιτς. Μετά δεν συμπεριφερθήκαμε καλά, δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και ηρεμία, έτσι ώστε να διαχειριστούμε το ματς ακόμα καλύτερα. Ο Απόλλων προσπάθησε να διεκδικήσει κάτι, οπότε υπήρχαν χώροι και εμείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό.

Παρόλα αυτά κερδίσαμε. Ήταν μία μεγάλη νίκη. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι. Τώρα πάμε στα πλέι άουτ. Θα δούμε την κλήρωση και από εκεί και πέρα θα δείξει ο χρόνος για όλα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλωνα, στους στόχους που έχει βάλει και στον κύριο Βοσνιάδη».

Για το πρωτάθλημα είπε:

«Για μένα ήταν η πρώτη χρονιά στη Football League. Ήταν κάτι ωραίο. Είχα φύγει με τον Απόλλωνα, επέστρεψα με τον Απόλλωνα. Πιστεύω ότι το επίπεδο ήταν αρκετά καλό, αλλά για να γίνει ακόμα καλύτερο πρέπει να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να παιχτεί καλύτερο ποδόσφαιρο».

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ