Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

«Σαφές προβάδισμα, αλλά…»

Ο Νίκος Αργυρίου τόνισε ότι η παραμονή της Επισκοπής εξαρτάται από την ίδια.

«Σαφές προβάδισμα, αλλά…»

Για την έως τώρα πορεία της Επισκοπής στο πρωτάθλημα και τη μάχη που θα δώσει στα πλέι άουτ μίλησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Νίκος Αργυρίου. Ο 21 ετών αμυντικός που είχε 10 συμμετοχές στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος σημείωσε ότι ναι μεν οι ομάδες με το μπόνους έχουν προβάδισμα, αλλά όλα εξαρτώνται από τους «κυανόλευκους».

Αναλυτικά ο Αργυρίου δήλωσε:

«Οπωσδήποτε δεν είναι καλό να περιμένουμε πολύ καιρό για να ξαναμπούμε στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς, πάντως, είμαστε έτοιμοι. Προσπαθούμε καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά».

Ερωτηθείς για τις δυσκολίες που παρουσιάζουν τα πλέι άουτ υπό την έννοια ότι, Ερμιονίδα, Παναιγιάλειος, Αχαρναϊκός, έχουν σαφές προβάδισμα λόγω των μπόνους, είπε:

«Δεν μας νοιάζει ποιες ομάδες είναι. Έχουν ένα σαφές προβάδισμα αλλά σημασία έχει να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε εμείς».

Για τη μεταγραφή του στην Επισκοπή:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος στο Ρέθυμνο και στην Επισκοπή. Είναι κι ένας παραπάνω λόγος για να κάνω ό,τι μπορώ προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα. Φέτος, αλήθεια είναι ότι πέρασα πολλά. Από την ΑΕΚ, στη Νίκη Βόλου κι από εκεί στην Επισκοπή όπου θα έπρεπε να βάλουμε τα δυνατά μας για να μπει η ομάδα στα πλέι άουτ. Τα καταφέραμε… Πέρασα αρκετές δυσκολίες. Και στην ΑΕΚ πρέπει να πω ότι είχα την ατυχία, στο διάστημα που βρισκόμουν εκεί, να χάσω δικά μου πρόσωπα κι όλο αυτό να με επηρεάσει. Τώρα είμαι εδώ, έχουμε καταπληκτικό κλίμα στην ομάδα και μου αρέσει πολύ. Δόξα τω Θεώ, είμαστε πολύ καλά».