«Βουνό μπροστά μας…»
Ο Αλέξης Αλεξίου τόνισε ότι η διοίκηση του Πιερικού παλεύει για να γίνει το ματς με τον Τύρναβο.
Υποχρεωμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους είναι όλοι στον Πιερικό όπως δήλωσε ο Αλέξης Αλεξίου. Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» μίλησε στην εφημερίδα «Arena Press» και υποστήριξε ότι η διοίκηση είναι αισιόδοξη ότι τουλάχιστον το ματς με τον Τύρναβο θα διεξαχθεί. Όπως είπε:
«Πήγα σε μια μεγάλη ομάδα, με παίκτες διεθνείς στο παρελθόν. Πίστεψα στα νέα παιδιά και στη σωτηρία. Οι εξελίξεις είναι δυσάρεστες, μας πάνε πολύ πίσω. Έχουμε ένα βουνό μπροστά μας. Δεν πρέπει να προδώσει κανείς την ομάδα. Θα είμαστε εδώ μέχρι τέλους, είναι καθήκον να μην πηδήξει κανείς από το καράβι στα δύσκολα, όπως κάποιοι λιποτάκτησαν.
Είμαστε υποχρεωμένοι για την ιστορία και τους εαυτούς μας, την επαγγελματική μας ευσυνειδησία. Αν είναι να πέσει ο Πιερικός, ας πέσει μαχόμενος. Είμαστε στενοχωρημένοι, πεισμωμένοι, αλλά δεν πρέπει να λέμε πολλά. Μόνο να πολεμήσουμε. Όλη η πόλη νιώθει πικρία και απογοήτευση. Η διοίκηση αισιοδοξεί ότι θα γίνει το ματς με τον Τύρναβο. Η κατάσταση επηρεάζει τους παίκτες, είναι νεαροί, με πιο εύθραυστη ψυχολογία».




