Eκτός ο Βυθούλκας, επανέρχονται δύο
Με την ψυχολογία στα ύψη αλλά και μικροπροβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Ζακύνθου για το ματς με τη Λαμία.
Ακμαίο είναι το ηθικό στη Ζάκυνθο μετά και την ευρεία νίκη σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, ωστόσο πλέον η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο παιχνιδι που έρχεται το Σάββατο (11/12) απέναντι στη Λαμία.
Tα προβλήματα δεν έχουν εγκαταλείψει τη νησιώτικη ομάδα μιας και ο Γιάννης Βυθούλκας παραμένει τραυματίας. Ενοχλήσεις αισθάνονται και οι Σπύρος Αποστόλου και Νίκος Λέκας ωστόσο εκτιμάται ότι αμφότεροι θα τεθούν άμεσα στη διάθεση του τεχνικού Ντάνι Ακίνο.
Τέλος, σε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Κ20, στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, η Ζάκυνθος επιβλήθηκε 5-0.




