Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

«Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση»

Ο Γιώργος Στούπας ρωτήθηκε από το flnews.gr για το το ύποπτο παιχνίδι του Ηρακλή Ψαχνών με τον Ατρόμητο.

«Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση»
Ο Γιώργος Στούπας περιμένει ενημέρωση σχετικά με το ύποπτο ματς του Ηρακλή Ψαχνών με τον Ατρόμητο

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας ρωτήθηκε από το flnews.gr σχετικά με την αποκάλυψη της «Δίκης» στον ΣΚΑΪ σύμφωνα με την οποία, η ΟΥΕΦΑ έστειλε λίστα με πέντε αγώνες που θεωρούνται ύποπτοι λόγω υπέρογκου στοιχηματισμού και σε αυτήν περιλαμβάνεται το ματς της ομάδας της Εύβοιας με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο (23/9, 0-1).

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο αυτή τη στιγμή. Δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση για το θέμα, το οποίο και εμείς πληροφορηθήκαμε από την τηλεόραση», τόνισε ο πρόεδρος του Ηρακλή.

Σημειώνεται ότι το «διπλό» στο συγκεκριμένο ματς συγκέντρωσε πονταρίσματα (πριν την έναρξή του αλλά και στη διάρκειά του), ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.