Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Ξεκαθαρίζει για Κουλίδη

Ακτινογραφία θα βγάλει ο Κώστας Κουλίδης ώστε να φανεί αν θα προλάβει το ματς με τη Λαμία.

Ξεκαθαρίζει για Κουλίδη
Ο Κώστας Κουλίδης θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις

Σε νέες εξετάσεις θα υποβληθεί την Τρίτη (11/11) ο Κώστας Κουλίδης στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο 24χρονος άσος της θεσσαλικής ομάδας, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στα πλευρά, θα κάνει ακτινογραφία προκειμένου να φανεί αν η κατάστασή του έχει παρουσιάσει την προσδοκώμενη βελτίωση ώστε να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού Σάκη Θεοδοσιάδη για το ματς με τη Λαμία.

Στο παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας επιστρέφει ο Χαρίδημος Μίχος που εξέτισε την ποινή του, ενώ έτοιμος θα είναι και ο προερχόμενος από τραυματισμό Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Από εκεί και πέρα, η δεύτερη διαδοχική νίκη σε βάρος του Εθνικού Σερρών προκάλεσε ικανοποίηση στις τάξεις της Αναγέννησης, ενώ ο Θεοδοσιάδης απένειμε τα εύσημα στους παίκτες για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.