Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Τελείωσε και τον Παναγόπουλο!

Έθιμο στην ΑΕΛ οι αλλαγές στον πάγκο πριν από ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου!

Τελείωσε και τον Παναγόπουλο!

Σε πρωταθλήτρια στις αλλαγές προπονητών εξελίσσεται η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» μετά το διαζύγιο με τον Αλέκο Βοσνιάδη πριν το εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο, φρόντισαν το Σάββατο (01/11) να αποχαιρετήσουν και τον Κώστα Παναγόπουλο, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς για το πρωτάθλημα! Ουσιαστικά έτσι η διοίκηση επιβεβαίωσε τα όσα είχε υποστηρίξει πριν λίγες ημέρες σε ανακοίνωσή της, ότι οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογούνταν μετά τον αγώνα με τον Πιερικό! Έδειξε, λοιπόν, την πόρτα της εξόδου στον 37χρονο, ο οποίος πρόλαβε να καθοδηγήσει τη θεσσαλική ομάδα σε τρία ματς πρωταθλήματος (3-0-1) και ένα Κυπέλλου (ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου).

Όσο, λοιπόν, η ΑΕΛ προσπαθεί να βρει σταθερότητα και να μείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, τόσο η διοίκηση με ανεξήγητες κινήσεις κάνει ό,τι μπορεί για να την πάει… πίσω με διαδοχικές αλλαγές στον πάγκο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ όπως δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της στο facebook:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Κωνσταντίνο Παναγόπουλο τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».