Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Εκτός οι τρεις τραυματίες

Οι Βαγγελόπουλος, Κιόσε, Καπετάνος έμειναν εκτός αποστολής του Απόλλωνα 1926.

Εκτός οι τρεις τραυματίες

Με βίντεο από τον αγώνα Πιερικός – Ηρακλής ολοκληρώθηκε το Σάββατο (18/10) η προετοιμασία του Απόλλωνα 1926 για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (19/10, 16:00) με αντίπαλο την ομάδα της Κατερίνης. Οι Πόντιοι έπειτα από την ήττα (2-0) στο Αλκαζάρ καλούνται να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν το πρώτο τρίποντο, με τον Θωμά Γράφα να μην υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα, οι Βαγγελόπουλος, Κιόσε ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ενώ ο Καπετάνος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Έμειναν ακόμα εκτός οι Καρασαββίδης, Παναγιωτίδης, Καπνόπουλος, Παπαϊωάννου, Χ. και Θ. Λουιζίδης, Μαυροκεφαλίδης και Κτιστόπουλος. Επιστρέφει μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Αϊτή ο Φραντς Μπερτέν.

Η αποστολή: Βρονταράς, Π. Παπαδόπουλος, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Κουρούπης, Μπερτέν, Δήμου, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Ακασού, Ολίσε, Σουλίδης, Καράμπελας, Νατσιόπουλος, Τσούτσης, Ευσταθίου, Β. Παπαδόπουλος, Γκέσιος, Αναστασίου.