Ήττα στην Τρίπολη η Ερμιονίδα
Η ομάδα της Αργολίδας έχασε με 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης.
Ένα πολύ δυνατό φιλικό έδωσε την Πέμπτη (4/9) η Ένωση Ερμιονίδας. Οι νεοφώτιστοι στη Football League πήγαν στην Τρίπολη και τέθηκαν αντιμέτωποι με τον Αστέρα. Έχασαν με 3-0 και ο προπονητής Ρομπέρτο Μπολάνο είχε τη δυνατότητα να δει το επίπεδο των παικτών του απέναντι σε μια σαφώς ανώτερη ομάδα, που προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ευρώπη, στο Γιουρόπα Λιγκ.
Το 1-0 έκανε ο Φακούντο Πάρα στο 40′ με κοντινό πλασέ, ενώ το 2-0 έγινε στο 47′ με κεφαλιά του Τσοκάνη. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 78′ ο Μάσα, με εξαιρετικό πλασέ. Η Ένωση είχε την ευκαιρά να σκοράρει στο 25′, όταν ο Παβίσεβιτς δεν κατάφερε δύο φορές να νικήσει τον τερματοφύλακα Κόκκαλη.
Αστέρας Τρίπολης: Κόκκαλης , Λούι, Παπαχρήστος, Ζησόπουλος, Ζήσης, Μουνάφο, Τσοκάνης, Νίκο, Γιαννιώτας, Μπαντιμπανγκά, Πάρα. Έπαιξαν και οι Στεφανίδης, Μούκα, Μάσα, Βαζούκης, Παντελιάδης, Μαργαρίτης.
Ένωση Ερμιονίδας: Πουρής (28′ Πονηρός), Βλαχόπουλος, Κολόκας, Λίτσης, Παπανικολάου, Συμελίδης, Τζανής, Παβίσεβιτς, Στοϊμίροβιτς, Σβόγιτς, Ταπέ. Έπαιξαν και οι: Ιασωνίδης, Σαμαράς, Καραδέμητρος, Γυφτοκώστας, Κιοσές, Τούτοριτς, Ευθυμιάδης, Σχοινάς, Λαζάρου.






