Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

«Έλαμψαν» Σβάρνας, Μπαρμπόσα

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε άνετα 5-0 της ΑΕ Διμηνίου, με τους Σβάρνα και Μπαρμπόσα να είναι οι καλύτεροι του γηπέδου.

«Έλαμψαν» Σβάρνας, Μπαρμπόσα

Με τους Σβάρνα και Μπαρμπόσα να είναι οι καλύτεροι παίκτες, η ΑΕΚ επιβλήθηκε της ΑΕ Διμηνίου 5-0, στο πρώτο φιλικό κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου. Ο νεαρός αμυντικός άνοιξε το σκορ στο 20’ με κεφαλιά, για να διπλασιάσει τα τέρματα της «Ένωσης» ο Μπρέσεβιτς στο 26’ με πανομοιότυπο τρόπο, ύστερα από σέντρα του Μπαρμπόσα. Ο Πορτογάλος χρίστηκε σκόρερ τρία λεπτά αργότερα με ατομική προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο ο «Δικέφαλος» έφτασε και σε τέταρτο τέρμα με τον Ντακόλ στο 73’. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Αραβίδης στο 84’ με σουτ έξω από την περιοχή.

AEK (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Γεωργέας, Πεταυράκης, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπρέσεβιτς (32’ Τσεβάς), Πλατέλλας. Αγωνίστηκαν και οι: Π. Ντούνης, Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Γροντής, Μπακάκης, Φαγιέ, Ρόβας, Αραβίδης, Ντακόλ, M. Ντούνης, Ζόριτς.