«Θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη»
Αισιόδοξος για την πορεία που θα διαγράψει ο Πανηλειακός στο Πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Σάκης Κανακίδης.
Ο τεχνικός διευθυντής του Πανηλειακού, Σάκης Κανακίδης που παρακολουθεί την προετοιμασία της ομάδας στη Γένοβα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι το συγκρότημα του Πύργου θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν. Ωστόσο, επισήμανε ότι χρειάζεται υπομονή και δουλειά για να υλοποιηθούν οι στόχοι των «ερυθρόλευκων».
«Γίνεται εξαιρετική δουλειά εδώ. Και είναι δουλειά ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Πιστεύω ότι θα είμαστε ευχάριστη έκπληξη για όλους! Ο κόσμος του Πανηλειακού πρέπει να χαίρεται που όλα προχωράνε. Και μάλιστα κατ’ αυτόν τον τρόπο. Έχουν ήδη γίνει αρκετά στο αγωνιστικό κομμάτι μέσα σε πολύ λίγο διάστημα και με μεγάλη πίεση χρόνου. Ήδη έχει γίνει η πρόσληψη του τεχνικού, όπως και η σύναψη προσυμφώνου με αρκετούς παίκτες. Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα έπρεπε άμεσα να κινηθεί και να αρχίσει να δημιουργείται. Υπάρχουν και οι γνωστοί περιορισμοί λόγω της έλλειψης αδειοδότησης. Προχωράμε, και πασχίζουμε συνεχώς για το καλύτερο», είπε αρχικά ο Κανακίδης.
Και πρόσθεσε: «Μπαίνουμε πλέον στην επόμενη φάση, να αρχίσουμε να υλοποιούμε τις απαιτούμενες ενέργειες οργάνωσης: γραφείο ΠΑΕ, προπονητικό κέντρο Συντριάδας, Στάδιο, μάρκετινγκ για χορηγίες, εισιτήρια διαρκείας, διαμονή και διατροφή παικτών που με την επιστροφή από την Ιταλία, ξεκινούν στον Πύργο πλέον από τις 16 του μήνα το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας κλπ. Και όσο περισσότερη βοήθεια έχουμε, τόσο πιο γρήγορα θα προχωρήσουν κι αυτά τα πολύ απαραίτητα θέματα του σχεδιασμού. Θέλω ακόμα να πω ότι οι ομάδες χτίζονται με υπομονή και με δουλειά, κι όχι με λόγια και δηλώσεις. Γι’ αυτό, όσο μπορούμε, κρατάμε χαμηλό προφίλ».
Τέλος, ο Πανηλειακός την Κυριακή (10/8) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τη Νοβάρα (18.00).
(πηγή: εφημερίδα «Πρώτη»)


