Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

«’Ονειρο να παίξω στον Απόλλωνα 1926»

Τη χαρά του για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στον Απόλλωνα 1926 εξέφρασε ο Παναγιώτης Κατσιαρός, που τόνισε ότι είναι μισός Πόντιος.

«’Ονειρο να παίξω στον Απόλλωνα 1926»
Ο Παναγιώτης Κατσιαρός θέλει να βοηθήσει τον Απόλλωνα 1926 να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα

«Κάνω καινούργια αρχή σε μια ομάδα της πόλης μας και εύχομαι να πάνε όλα κατ’ ευχήν. Μίλησα και με πρόεδρο και με προπονητή, έχουν όνειρα για την ομάδα, χτίζεται από το μηδέν και θέλω να βοηθήσω έστω και λίγο σε αυτή την προσπάθεια, να βάλω ένα λιθαράκι να πάει στη Σούπερ Λίγκα. Ο Απόλλων είναι μεγάλη ομάδα και είναι σημαντικό να παίζω για αυτή την ομάδα διότι είμαι κατά το ήμισυ Πόντιος, από τη μητέρα μου, που πριν από 2,5 χρόνια έφυγε. Ήταν όνειρο για μένα να παίξω σε αυτή την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας στο «Metropolis».

Ερωτηθείς για τα συμπεράσματα που έχει βγάλει από τη νέα διοίκηση, τόνισε: «Αυτό που αντίκρισα, είναι ότι θέλουν να κάνουν την ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Έχουν φιλοδοξίες και πιστεύω ότι θα βγει σε καλό».

Όσο για το αν αισθάνεται έτοιμος, είπε: «Νιώθω γεμάτος και ότι μπορώ να προσφέρω για αυτό και επέλεξα να συνεχίσω. Αν ένιωθα το αντίθετο, δεν θα το έκανα».