Προσέγγιση επιχειρηματιών μέσων αρχών
Τη στήριξη και τη βοήθεια των αρχών της Δράμας αναζητά ο Θανάσης Σάμιος.
Μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον Ιβάν Σαββίδη, ο μεγαλομέτοχος της μακεδονικής ΠΑΕ Θανάσης Σάμιος, στράφηκε στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Χριστόδουλο Μαμσάκο και τον νεοεκλεγέντα αντινομάρχη Αργύρη Πατακάκη στην προσπάθεια που καταβάλει για να αρθεί το διοικητικό αδιέξοδο.
Έτσι, μετά την τηλεφωνική επαφή που είχε με τον πρώτο, ακολούθησε συνάντηση στην Αθήνα με τον δεύτερο, όπως αναφέρει το σάιτ sportdrama.gr. Αμφότεροι τόνισαν ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση βιώσιμης λύσης.
Ο Σάμιος ευελπιστεί ότι μέσω των θεσμικών παραγόντων, θα καταστεί δυνατή η δημιουργία κίνησης επιχειρηματιών από τη Δράμα που θα ασχοληθούν με τη Δόξα και θα μπουν στο νέο ΔΣ, αποκτώντας ενδεχομένως και το πακέτο των μετοχών.


