Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT
Ξεκλειδώνεις 520 δώρα* χωρίς κατάθεση με το promo code BOO520.ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Να τελειώσουμε πρώτοι»

Ο Μιχάλης Γρηγορόυ δήλωσε ότι το όνειρο της ανόδου για την Κέρκυρα πρέπει να γίνει πραγματικότητα.

«Να τελειώσουμε πρώτοι»

Ο τεχνικός της Κέρκυρας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στη Νίκη Βόλου, που τους πλάσαρε στην πρώτη θέση των play off. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου:

«Επικρατεί ιδιαίτερη ικανοποίηση γιατί με την πλάτη στον τοίχο τα παιδιά ξέρουν να παίρνουν τρεις βαθμούς και σημαντικά παιχνίδια. Ήταν κομβικό το συγκεκριμένο παιχνίδι για να βρεθούμε στη φυσική μας θέση που είχαμε χάσει για μία αγωνιστική. Δουλέψαμε χθες στα στημένα, προηγηθήκαμε 2-0 και κρατήσαμε άνετα το σκορ, μέχρι να έρθει το εξαιρετικό γκολ του Ανιέτε (σ.σ. το γκολ σημείωσε ο Ισαάκ). Είναι σημαντικό να είμαστε στην 1η θέση και εύχομαι εκεί να τελειώσουμε, να γίνει πραγματικότητα το όνειρο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τον κόσμο μας, καλή επιτυχία στο φίλο μου τον Αλέκο και στην ομάδα της Νίκης Βόλου».

Ερωτηθείς για την ένταση που αναφέρθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης, απάντησε: «Ό,τι ένταση υπήρξε στο Βόλο, έγινε κι εδώ, όχι κάτι τρομερό».
πηγή:magnesiasports

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ