Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Η τριάρα και η ξεφτίλα

Χωρίς προπονητή ο Βύζας στην Πάτρα και ήττα (3-0) στο ρελαντί.

Η τριάρα και η ξεφτίλα

Το προϊόν της Football League το έχει δυσφημίσει ουκ ολίγες φορές τη φετινή σεζόν ο Βύζας. Το έκανε, λοιπόν, και στην Πάτρα, εκεί όπου γνώρισε την ήττα (3-0) από την Παναχαϊκή με γκολ των Χιντζίδη (24’), Κοντογουλίδη (25’) και Βιγιαφάνε (38’).

Οι ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας, βέβαια, δεν φταίνε σε τίποτα για το γεγονός ότι κανόνιζαν μόνοι τους τις αλλαγές, δεδομένου ότι, όπως έγραψε από την Παρασκευή (21/03) το flnews.gr, δεν είχαν προπονητή στον πάγκο. Έτσι, μετά το 3-0 ο ρυθμός έπεσε και ολοκληρώθηκε ένα ματς που απλά… έπρεπε να γίνει.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Παπαδόπουλος, Χούσα, Χιντζίδης, Φούφουλας, Κάργας, Βασιλαντωνόπουλος (43′ Μασούρας), Ντα Κόστα (46′ Χοτζάλι), Μπαλού, Πλέγας, Κοντογουλίδης (63′ Κιάσσος), Βιγιαφάνε.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Μούζος, Δελάρδας, Ταμπάκης (20′ Μπελέρης), Τσακιράκης (58′ Κλάπης), Παπαδημητρίου, Μιχαλόπουλος, Κοντούλης, Ι. Μαζιώτης, Νικολέτος, Λέκκας, Α. Μαζιώτης (74′ Κολοκοτρώνης).

Διαιτητής: Παπαγεωργίου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κουντουρέλης, Μπαμπάς (Αθηνών)

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ