Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Με τρία νέα πρόσωπα

Η Ζάκυνθος αναζητεί το πρώτο της τρίποντο μέσα στο 2014.

Με τρία νέα πρόσωπα

Με το ξεκίνημα του νέου έτους, οι νησιώτες μετρούν δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. Την Κυριακή (19/01, 15.00) κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες και να κατακτήσουν το εντός έδρας τρίποντο, που θα τους δώσει σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Στα ευχάριστα είναι το γεγονός ότι ο Τζιανλούκα Κολονέλο υπολογίζει στους Ανδρές Χιράλδο, Χρήστο Χατζησάββα και Αντόνιο Στελιτάνο, των οποίων τα δελτία εκδόθηκαν και είναι έτοιμοι να αγωνισθούν. Απεναντίας, δεν θα παίξει ο Ιταλός κεντρικός, Ντανιέλε Φικάνια, παρότι την Παρασκευή (17/001) διέρρεαν ότι θα βρίσκεται στην αποστολή. Εκτός αυτής είναι οι τιμωρημένοι Λάζαρος Φωτιάς, Φίλιπο Κουνσόλο. Όλοι θα μεταβούν στο γήπεδο και η 18άδα θα ανακοινωθεί πριν το ματς.

Από εκεί και πέρα, θετικά στοιχεία αφήνει ο Κώστας Κωτάτης στην ιταλική Σαβόνα, όπου δοκιμάζεται. Εκεί είναι πολύ πιθανό να καταλήξει ο Ιταλός Ετόρε Όντο, που δεν αποκλείεται να αποχωρήσει.