Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Εκδικάστηκε του Καβακά

Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής «έτρεχαν» τη Δευτέρα (2/12) για το θέμα με το συμβόλαιο του Τίμου Καβακά.

Εκδικάστηκε του Καβακά

Ο Τίμος Καβακάς, ως γνωστόν, δεν έφυγε με τις καλύτερες αναμνήσεις από την Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί εξέδωσαν ανακοίνωση εις βάρος του και το θέμα τώρα είναι τι θα γίνει με τα χρήματα του συμβολαίου του. Ο 41 ετών προπονητής υποστηρίζει ότι τον έδιωξε η ΠΑΕ, ενώ από την ομάδα διαρρέεται πως παραιτήθηκε μόνος.
Ο Καβακάς επιθυμεί ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του, κάτι ασφαλώς που η διοίκηση της Παναχαϊκής ούτε που θέλει να σκέφτεται. Τη Δευτέρα (2/12) λοιπόν εκδικάστηκε το θέμα και η συνέχεια θα δοθεί την Παρασκευή (6/12).
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος, τις επόμενες μέρες θα λυθούν τα συμβόλαια των Κοκκίνη, Μαραγκουδάκη και Βιγιαρέχο. Μετά την ήττα από την Επισκοπή οι «κοκκινόμαυροι» έμειναν απογοητευμένοι, διότι ναι μεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν κατάφεραν να αποσπάσουν ούτε την ισοπαλία.

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ