Με Πουρή τα Ψαχνά
Στην αποστολή του Ηρακλή Ψαχνών επέστρεψε ο Χρήστος Πουρής.
Ο τερματοφύλακας της ευβοιώτικης ομάδας επέστρεψε στην αποστολή έπειτα από περίπου ένα μήνα, όταν είχε τραυματιστεί στον ώμο του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τα Χανιά. Πλέον, είναι ετοιμοπόλεμος για το κυριακάτικο (27/10, 18.00, OTE TV) παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή στα Ψαχνά.
Σε ένα ματς, όπου το ντεμπούτο στον πάγκο του Ηρακλή Ψαχνών θα κάνει ο υπηρεσιακός προπονητής και προπονητής τερματοφυλάκων, Γιοβάν Μιχαΐλοβιτς, που αντικαθιστά τον Γιώργο Λάμπρου. Ο Μιχαΐλοβιτς θέλει να μπει με το δεξί και να συνεχίσει το αήττητο σερί της ομάδας.
Η αποστολή: Πουρής, Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Λάμπρου, Γκάβαλης, Στουρνάρας, Τζανής, Κοιλιάρας, Πατσατζόγλου, Τσίγκρος, Νικολόπουλος, Ντελέκος, Τσιμότζι, Γκμπαγκουιντί, Σπανός, Κρητικός, Επιτροπάκης, Τριανταφύλλου. Εκτός αυτής έχουν τεθεί οι Τσούτσης, Φοντακάρο, Γκεμίσης.


