Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Αύξηση Μ.Κ. στον Παναιγιάλειο

Γενική Συνέλευση στον Παναιγιάλειο τη Δευτέρα (02/09). Μιλά ο Κουρμπανάς την Τετάρτη (04/09).

Αύξηση Μ.Κ. στον Παναιγιάλειο

Η διοίκηση του Παναιγιαλείου συγκάλεσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τη Δευτέρα (02/09) «με κυρίαρχα θέματα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού ως προς το μετοχικό κεφάλαιο πραγματοποιείται σήμερα, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας «ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 1927 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Η Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει στις 7.30μ.μ.στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Αιγίου «Ευτέρπη», ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί με τα ίδια θέματα την ερχόμενη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Την Τετάρτη (04/09, 19:30) ο προπονητής τού Παναιγιαλείου, Νίκος Κουρμπανάς θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία τού συλλόγου, στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.