Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Γρηγορίου: «Ο Θεός είναι μεγάλος»

Στην αλλαγή σελίδας στον Πανσερραϊκό αναφέρθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά τη νίκη επί του Βύζαντα.

Γρηγορίου: «Ο Θεός είναι μεγάλος»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού είπε αρχικά: «Είπαμε ότι σήμερα θα αγωνιστούμε για τους τρεις βαθμούς και θέλουμε άλλους τρεις βαθμούς την τελευταία αγωνιστική για να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Εκτός από τη νίκη που θέλουμε στον Φωκικό, ευελπιστούμε και σε νίκη του Εργοτέλη μέσα στη Νίκη Βόλου έτσι ώστε να μπούμε στα playoff. Σήμερα χρέος μας ήταν οι τρεις βαθμοί. Θα συμφωνήσω με τον κ. Γκόφα ότι ο Βύζας για 30 λεπτά ήταν πολύ καλός. Πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε ο Τσιμίκας στο τέλος του α’ ημιχρόνου. Στο β’ μέρος είχαμε ευκαιρίες και πετύχαμε άλλα δύο τέρματα. Κοιτάζουμε το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και όπως είπαμε ευελπιστούμε και σε νίκη του Εργοτέλη».
Για τους νεαρούς παίκτες: «Είναι μεγάλοι ήρωες αυτά τα παιδιά και οι σχέσεις μου μαζί τους είναι πάρα πολύ καλές. Είναι το παρών και το μέλλος αυτής της ομάδας. Είμαι διπλά χαρούμενος για τους Κασσέρη και Τσιμίκα που πήγαν πάρα πολύ καλά. Τα νεαρά παιδιά του Πανσερραϊκού είναι το παρών και το μέλλον του συλλόγου».
Για το εαυτό του και την συνεργασία του με τον Πανσερραϊκό: «Είναι μεγάλος ο Θεός. Κάνω πάντα αυτό που πιστεύω. Με αυτά τα παιδιά περάσαμε φέτος πολλές δυσκολίες και είναι μεγάλη μου χαρά που οι σχέσεις που έχω με αυτούς τους παίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος που αλλάζει σελίδα η ομάδα. Πιστεύω ότι συμβάλλαμε όλοι στο να φτάσουμε την ομάδα σε αυτά τα επίπεδα έτσι ώστε να έρθουν οι επενδυτές και φυσικά όλα τα έκανε η οικογένεια Θεοδωρίδη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πέτρο Θεοδωρίδη. Είναι ύψιστη τιμή για μένα και η μεγαλύτερη στην καριέρα μου που με εμπιστεύτηκε μέχρι και την τελευταία μέρα που ήταν εν ζωή».
Για το αν θα συνεχίσει στον Πανσερραϊκό: «Όλα είναι υπό συζήτηση αλλά δεν είναι επί του παρόντος. Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα ακόμα και στα playoff. Οι πιθανότητες πλέον για είσοδό μας στα μπαράζ είναι αυξημένες».

Ο Μαργαρίτης Κασσέρης είπε: «Κάναμε αυτό που μας ζήτησε ο προπονητή μας και κερδίσαμε το σημερινό παιχνίδι. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη και στο τελευταίο ματς έτσι ώστε και σε συνδυασμό με νίκη του Εργοτέλη, να μπούμε στα playoff».

Πηγή: serressport.gr