«Δεν θα μπουν όσοι χρωστούν»
Ο πρόεδρος του Φωκικού δήλωσε ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο εκείνων που δεν έχουν εξοφλήσει τα φετινά διαρκείας.
Μιλώντας στο σάιτ του Φωκικού διευκρίνησε: «Φέτος όταν εκδώσαμε τα διαρκείας, είχαμε σημειώσει ότι, αυτά θα ισχύσουν για 17 παιχνίδια, πριν οι ομάδες του Πρωταθλήματος της Football League αυξηθούν σε 21. Ωστόσο, αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες των φιλάθλων και επειδή επιθυμούμε όλοι οι φίλαθλοι αν είναι σε κάθε αγώνα στο γήπεδο αποφασίσαμε να μπορούν τα διαρκείας να χρησιμοποιηθούν έως την λήξη της σεζόν χωρίς επιπλέον αντίτιμο. Αν όμως κάποιοι έχουν την οικονομική άνεση και επιθυμούν να ενισχύσουν την ομάδα, είναι στην ευχέρεια τους να εκδώσουν το εισιτήριό τους. Θα εξετάσουμε όμως σοβαρά το ενδεχόμενο να μην εισέλθουν στο γήπεδο στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, όσοι έχουν ακόμα ανεξόφλητα τα διαρκείας που προμηθεύτηκαν στην έναρξη του Πρωταθλήματος».
Έδωσε συγχαρητήρια στους Νέους
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα των Νέων για την πορεία της στο αντίστοιχο πρωτάθλημα: «Η ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ επιθυμεί να δώσει τα συγχαρητήριά της στην ομάδα Νέων για την πολύ καλή πορεία που πραγματοποίησε στο φετινό Πρωτάθλημα, καθώς και για την άψογη συμπεριφορά και το ήθος που υπέδειξε. Η πολύ καλή θέση που κατέκτησε ο Φωκικός αποτελεί απόδειξη της προσοχής που έχει δώσει η ΠΑΕ στο τμήμα υποδομής και της πολύ καλής δουλειάς που έγινε. Άλλωστε κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν έχουμε σχεδιάσει να προωθηθούν στην αντρική ομάδα.
Ωστόσο έχουμε πολλά παράπονα από τους διαιτητές της Φωκίδας που σφύριξαν από το πρώτο έως και το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας. Ο κ. Γιώργος Ρήγας είχε επανειλημμένως γίνει δέκτης αυτής μας της διαμαρτυρίας αλλά δυστυχώς δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα. Αναγκαζόμαστε λοιπόν -αν και γνωρίζουμε ότι, από του χρόνου το εξοδολόγιό μας θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο-να ενημερώσουμε ότι, θα ζητήσουμε την εξαίρεση των διαιτητών της Φωκίδας από τους αγώνες της ομάδας Νέων την επόμενη σεζόν».





