Άνοστη ισοπαλία στα Ψαχνά
Μοναδική ευκαιρία να ξεκινήσει αντεπίθεση για είσοδο στα πλέι οφ είχε ο Ηρακλής Ψαχνών απέναντι στην Καλλιθέα, αλλά απέτυχε.
Η ομάδα της Εύβοιας έμεινε στο 0-0 με τους «κυανόλευκους» και έμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Ο Νίκος Παντέλης τέθηκε αντιμέτωπος κόντρα στην παλιά του ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να τη ρίξει στο καναβάτσο. Η Καλλιθέα άργησε να ισορροπήσει και κράτησε απαραβίαστη την εστία της, παρά την πίεση που δέχτηκε.
Μάλιστα στο 67′ ο Γέσιτς είχε δοκάρι για τα Ψαχνά, ενώ η τελευταία σπουδαία ευκαιρία των γηπεδούχων για γκολ χάθηκε στο 90+1′, όταν ούτε ο Χαϊκάλης ούτε ο Μπαράνκος μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα. Η διαφορά των πέντε βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες έμεινε ως είχε.
Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ.: Τόλιος, Α. Σικαλιάς, Ρεπετσάς, Λαμπρόπουλος, Μήτσης, Μπακομήτρος, Βανγκελί (71′ Πούλγκα), Ρούτσης, Γέσιτς, Ογιαρμπίντε (56′ Μπαράνκος), Σέγκος (81′ Χαϊκάλης).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχελής, Ρουσσάκης, Φουτσίνι (53′ Μαρουκάκης), Χατζόπουλος, Χριστοφιλέας, Ματσούκας (63′ Τρεκαρίτσι), Ντακόλ, Φαγιέ, Πίκολο, Κατσικογιάννης (83′ Σταύρου), Βιγιαρέχο.




