Μετάβαση στο περιεχόμενο
MATCHCENTER 8η Αγωνιστική
  • KallitheaΑΕΛ 11 FT
  • Απ. ΚαλαμαριάςΝίκη Βόλου 02 FT
  • Ολυμπιακός Β'Νέστος Χρυσ. 12 FT
  • ΠανσερραϊκόςΕλλάς Σύρου 32 FT
  • ΠανιώνιοςΜαρκό 04 FT
  • Αν. ΚαρδίτσαςΠΑΟΚ Β' 10 FT
  • ΠανθρακικόςΑστέρας Β' 22 FT
  • ΖάκυνθοςΠΑΣ Πύργος 23 FT

Με τη δύναμη του AEL FC Arena

Η ΑΕΛ των πολλών προβλημάτων αναζητά πρώτη εντός έδρας νίκη έπειτα τρεις διαδοχικές ισοπαλίες.

Με τη δύναμη του AEL FC Arena

Ο πόντος στο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη χαρακτηρίστηκε θετικό αποτέλεσμα στους Θεσσαλούς. Ωστόσο, άλλα ισοπαλία στο AEL FC Arena θα είναι καταστροφική. Η ΑΕΛ μετρά αισίως τρεις διαδοχικές στο γήπεδό της και στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (10/04) με τον Ηρακλή Ψαχνών θα κυνηγήσει το τρίποντο για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Η θεσσαλική ομάδα στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις με τους «πράσινους» δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν νίκη (2 ισοπαλίες, 1 ήττα), ενώ υπάρχουν και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα για τον Τίμο Καβακά. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Χασομέρης, Λιαπάκης, Φρανκού, όπως και ο Πότσι που είναι τραυματίας, αλλά και τιμωρημένος.

Σα να μην έφταναν αυτές οι απουσίες, ατομικό λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς ακολούθησε ο Σκόνδρας και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Για τον λόγο αυτό μπήκε στη 19άδα ο Ραπτάκης. Αντίθετα, επιστρέφει ο Ζεκίνια που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Η αποστολή: Σέρεμετ, Φιρινίδης, Σκόνδρας, Καρακώστας, Γιώτας, Ραπτάκης, Παπαγεωργίου, Καρανίκας, Παγώνης, Τσιάρας, Νεμπεγλέρας, Μπλέντι, Πόνσε, Δεινόπαπας, Κρητικός Τ., Τσίγκας, Αλεξάντροβιτς, Κρητικός Σ., Ζεκίνια

HALLOWEEN ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΩΣ 550 δώρα!*ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ